sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Makkari

Lopputulos. Katto maalattu valkoiseksi. Seinät tapetoitu sanomalehdillä. Kakluuni tuunattu.
Pakkohan tälle makuuhuoneelle piti jotain tehdä
Tämä suloinen apulainen tuli mulle kesätöihin repimään tapetteja
Lattiamatto revittiin irti kun haisi niin tupakalle enkä tykännyt materiaalista


Kakluuni sai valkosen värin (maalina Luja-maali puolihimmeä)


Luukku maalattiin hopealla spray-maalilla
Kaunis tuli kakluunista vaikka maalasimme sen pikkusiskoni, Saikun, (blogista Valkoista ja Kiekuraa valkoistajapellavaa.blogspot.fi) kanssa yöllä otsalampun valossa! Ei suinkaan innostuneita oltu tästä projektista. Myöhemmin päivänvalossa maalasimme toisen maalikerroksen.Seinät tapetoitiin vanhempieni varastosta löytyneillä tapeteilla. Isosiskoni tuli näyttämään miten tapetoidaan ja kolmistaan me kolme siskosta saatiin huone tapetoitua. Kun tapettia ei riittänyt koko huoneeseen, päädyttiin laittamaan sanomalehtiä huoneen takaseinälle.


Tässä huoneen viimeisin look5 kommenttia:

 1. Kylläpä makkari koki muodonmuutoksen...IHANA!

  VastaaPoista
 2. mahtavaa työtä! :) ja ihanat verhot!!

  VastaaPoista
 3. Totta tosiaan en muistanukka miten kamala tuo oli ennen tuo makkari! :D Ei turhaa työtä olla tehty, nyt sielä on mitä ihanin tunnelma, kuhan uuen lattian sinne kesällä väsäilet. :)

  VastaaPoista
 4. Moikka!

  Törmäsin sattumalta blogiisi, kun googlettelin maalaus-aiheisia juttuja. :) Sitten huomasinkin tuon sun ihanan kakluunin, ja ajattelin kysäistä, että miten on maali siinä pysynyt? Tai siis lähinnä ehkä tärkein kysymys on, että käytettekö tuota kakluunia ihan aktiivisesti?

  Minulla ja miehelläni on makkarissa myös kakluuni, ja se oli tosi ruman värinen aluks. Nyt ollaan periaatteessa hiomalla saatu melkein kaikki pois (oli varmaan jotain pellavaöljymaalia tai jotain), ja ollaan pohtimassa, että pitäisikö vaan jättää sellaiseksi (pelti näkyviin siis), vai maalattaisko.

  Maalaamisesta sinänsä on vähän huono kokemus, kun mies oli ostanut jo noin vuosi sitten jotain maalia, jonka piti kestää kuumuutta, mutta iloisestihan tuo lohkesi pois pönttärin kyljistä. :(

  Me käytetään tosi paljon meidän pönttäriä, ja pitäisi löytää sellainen maali, joka sen kaiken kuumottelun kestäisi. Olisiko tuo Tikkurilan Luja siihen hyvä? Me käytetään parhaillaan Tikkurilan Lujaa kylppärin laattojen maalaamiseen. :) Vaikuttais olevan aika monikäyttöinen maali. :D

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa lukijaksi Enni! :) Tuo on Tikkurilan Luja-maali ja maalattiin sillä myös takka. Hyvin on maali kestänyt. Aika paljon kesäisin ja syksyisin lämmitän kakluunilla ja takassa pidän myös paljon tulta. Varmaan kannattaa vielä kysyä joltain asiantuntijalta, mutta ainakin meidän käytössä tuo maali on pysynyt hyvin :)

  VastaaPoista