sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Kurkistus tupaan

Heippa pitkästä aikaa! Kurkistetaan välillä Koukkulan sisätiloihin, kun oon vime aikoina enemmän keskittynyt pihaan ja eläimiin :) Kuvat on otettu viime kesänä. 






 

Koukkulassa melkeinpä kaikki huonekalut ovat joltakin saatuja tai lainassa, kierrätyskeskuksesta tai kirpparilta ostettuja tai talon entisten omistajien vanhoja. Mustan puusohvan ja keittiön kaapiston olen saanut entisen omistajan veljeltä. Puusohva oli alunperin tumman ruskea, mutta maalasin sen mustaksi ja tykkään siitä todella paljon. Myös kaapisto sopii keittiöön ihan täydellisesti! 

Tuon mustan sohvapöydän isäni on tehnyt 14-vuotiaana. Pöydän pinnoite oli jo aivan kulahtanut ja irrotin sen lastalla kokonaan pois. Siitäkin tuli niin ihana! Keittiön pöytä tuli mökin mukana, mutta valkoiset tuolit ostin kirpparilta ja tummemmat tuolit ovat siskolta lainassa. Matot olen kaivanut vanhempieni varastosta lainaan. 





Keittiöön en ole oikeastaan tehnyt muuta remppaa, kuin irrottanut ovet tiskipöydän yläpuolella olevista kaapeista. On kiva, kun saa paremmin astioita esille. Muutenkin vaalean vihreät kaapit tuovat vähän väriä ja avaruutta keittiöön. Nuo keltaiset tapetit ovat alkuperäiset, ja mun mielestä niin suloiset, etten aio niitä ainakaan hetkeen vaihtaa. Ensi kesänä aion maalata keittiön katon, mutta muuten pidän keittiöstä tällaisenaan.





Tämä blogi jää hetkeksi tauolle, koska Koukkulakin on nyt talviunilla. Mukavaa talvea ja joulun odotusta teille lukijani! 

Sussa

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihana tupa! Vanhat huonekalut ovat paljon parempia, kuin uutena ostetut....:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Niinpä, varsinkin tommosessa vanhassa talossa :)

      Poista